Si të verifikoni llogarinë në Deribit
Tutoriale

Si të verifikoni llogarinë në Deribit

Ne do të donim të njihnim klientët tanë. Prandaj, ne kërkojmë nga klientët tanë (potencial) detajet personale dhe dokumentet e identifikimit që ne do të verifikojmë. Qëllimi i tij është të parandalojë pastrimin e parave, financimin e terrorizmit dhe aktivitete të tjera të paligjshme. Për më tepër, këto masa do të mbrojnë klientët tanë nga përdorimi i paautorizuar i llogarisë së tyre Deribit. Që nga shtatori 2021, ne kemi shtuar një masë tjetër sigurie në procesin tonë KYC. Klientëve të rinj individualë (jo-korporatë) kërkohet të kryejnë një kontroll të gjallërisë. Kjo do të thotë një hap shtesë në procesin e verifikimit ku një përdorues i ri duhet të shikojë në kamerë, kështu që softueri ynë i verifikimit të ID-së mund të kontrollojë nëse personi është i njëjti person me personin në ID-në që është dhënë. Në këtë mënyrë, ne minimizojmë mashtrimin e identitetit. Klientët ekzistues nuk duhet të kryejnë hapin shtesë të kontrollit të gjallërisë.