Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit

Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit


Si të hapni një llogari në Deribit

Si të hapni një llogari Deribit në ueb【PC】

1. Vizitoni deribit.com dhe klikoni "Nuk keni një llogari?" ose shkoni direkt në faqen e regjistrimit: https://www.deribit.com/register
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
2. Në faqen e regjistrimit, regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të emailit:

a. Futni "adresën e emailit" , "Emrin e përdoruesit" dhe shtoni një "Fjalëkalim" të fortë.

b. Zgjidhni "Vendi i vendbanimit".

c. Shënoni kutinë nëse keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Deribit.

d. Pastaj, klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Një email verifikimi dërgohet në adresën tuaj të emailit. Filloni duke klikuar lidhjen brenda!
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Një llogari e Deribit është krijuar me sukses.
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit

Si të hapni një llogari Deribit në ueb【Mobile】

1. Vizitoni deribit.com dhe klikoni "Nuk keni një llogari?" ose shkoni direkt në faqen e regjistrimit: https://www.deribit.com/register
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
2. Në faqen e regjistrimit, regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të emailit:

a. Futni "adresën e emailit" , "Emrin e përdoruesit" dhe shtoni një "Fjalëkalim" të fortë.

b. Zgjidhni "Vendi i vendbanimit".

c. Shënoni kutinë nëse keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Deribit.

d. Pastaj, klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Një email verifikimi dërgohet në adresën tuaj të emailit. Filloni duke klikuar lidhjen brenda!
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Një llogari e Deribit është krijuar me sukses.
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit


Si të shkarkoni Deribit APP?

1. Vizitoni deribit.com dhe do të gjeni "Shkarko" në fund të majtë të faqes, ose mund të vizitoni faqen tonë të shkarkimit.


Bazuar në sistemin e funksionimit të telefonit tuaj celular, mund të zgjidhni " Shkarkim Android " ose " Shkarkim iOS ".
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
2. Shtypni GET për ta shkarkuar.
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
3. Shtypni Open për të hapur aplikacionin tuaj Deribit për të filluar.
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit


A ka një funksionalitet të llogarisë demo për fillestarët që të provojnë shkëmbimin?

Sigurisht. Mund të shkoni te https://test.deribit.com . Krijoni një llogari të re atje dhe provoni atë që ju pëlqen.

Si të tërhiqeni në Deribit


Si të tërhiqni Crypto nga Deribit


Tërhiqni Ethereum


Hyni në Deribit.com , sigurohuni që keni zgjedhur skedën Ethereum nga menyja e sipërme e navigimit:
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit
Nga menyja në anën e djathtë, nën emrin tuaj të përdoruesit, klikoni në Paralajmërim për tërheqje : Tërhiqeni vetëm drejtpërdrejt në portofolin tuaj Ethereum, jo ​​në shkëmbime të tjera. Tërheqja në shkëmbime të tjera mund të rezultojë në humbjen e fondeve tuaja. Klikoni në butonin Edit për të regjistruar adresën e re të tërheqjes ETH, do të shfaqet një dritare kërcyese, klikoni mbi Krijo një adresë të re ETH Fut adresën tënde të tërheqjes , unë do të përdor portofolin ETH në MyEtherWallet. në fushën Emri i adresës që do të emëroj në MyEtherWallet Klikoni në butonin Krijo një adresë të re Mbyllni dritaren kërcyese dhe tani jeni gati për të shkuar - transferoni ETH nga Deribit Shkruani shumën e ETH që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni në butonin Tërheq Tani është koha e duhur të kontrolloni kutinë tuaj hyrëse të emailit për lidhjen për konfirmimin e tërheqjes nga Deribit Confirm nga emaili. U desh më pak se një minutë që fondet të mbërrinin në MyEtherWallet.com
Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit

Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit

Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në Deribit

Si të hapni llogarinë dhe të tërhiqni në DeribitTërhiqni Bitcoin

Hapat për tërheqjen e Bitcoin nga platforma Deribit janë të njëjta si gjatë tërheqjes së ETH. Përveçse duhet të futni adresën tuaj të bitcoin në vend të ethereum.

Tërheqja ime është në pritje. Mund ta shpejtoni?

Kohët e fundit rrjeti i Bitcoin është shumë i ngarkuar dhe shumë transaksione presin në mempool për t'u përpunuar nga minatorët. Ne nuk mund të ndikojmë në rrjetin Bitcoin dhe kështu nuk mund të përshpejtojmë transaksionet. Gjithashtu ne nuk mund të "shpenzojmë dyfish" tërheqjet për t'u përpunuar me më shumë tarifë tërheqjeje. Nëse dëshironi që transaksioni juaj të përshpejtohet, ju lutemi provoni përshpejtuesin e transaksionit BTC.com.

Thank you for rating.