Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit

Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit


Како да отворите сметка на Deribit

Како да отворите сметка на Deribit на веб【PC】

1. Посетете го deribit.com и кликнете „Немате сметка?“ или одете директно на страницата за регистрација: https://www.deribit.com/register
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
2. На страницата за регистрација, пријавете се користејќи ја вашата адреса за е-пошта:

a. Внесете ја вашата „адреса за е-пошта“ , „Корисничко име“ и додајте силна „Лозинка“.

б. Изберете "Земја на живеење".

в. Штиклирајте го полето ако сте ги прочитале и сте се согласиле со Условите за користење и Политиката за приватност на Deribit.

г. Потоа, кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
Е-пошта за потврда е испратена на вашата адреса за е-пошта. Започнете со кликнување на врската внатре!
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
Сметката на Deribit е успешно креирана.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit

Како да отворите сметка на Deribit на веб【Мобилен】

1. Посетете го deribit.com и кликнете „Немате сметка?“ или одете директно на страницата за регистрација: https://www.deribit.com/register
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
2. На страницата за регистрација, пријавете се користејќи ја вашата адреса за е-пошта:

a. Внесете ја вашата „адреса за е-пошта“ , „Корисничко име“ и додајте силна „Лозинка“.

б. Изберете "Земја на живеење".

в. Штиклирајте го полето ако сте ги прочитале и сте се согласиле со Условите за користење и Политиката за приватност на Deribit.

г. Потоа, кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
Е-пошта за потврда е испратена на вашата адреса за е-пошта. Започнете со кликнување на врската внатре!
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
Сметката на Deribit е успешно креирана.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit


Како да преземете Deribit APP?

1. Посетете го deribit.com и ќе најдете „Преземи“ долу лево на страницата или можете да ја посетите нашата страница за преземање.


Врз основа на оперативниот систем на вашиот мобилен телефон, можете да изберете „ Преземи со Android “ или „ Преземи со iOS “.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
2. Притиснете GET за да го преземете.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
3. Притиснете Отвори за да ја отворите апликацијата Deribit за да започнете.
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit


Дали има функционалност за демо сметка за почетниците да ја испробаат размената?

Секако. Можете да отидете на https://test.deribit.com . Направете нова сметка таму и тестирајте што ви се допаѓа.

Како да се повлечете во Дерибит


Како да се повлече крипто од Deribit


Повлечете го Ethereum


Најавете се на Deribit.com , проверете дали сте ја одбрале картичката Ethereum од горното мени за навигација:
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit
од менито на десната страна, под вашето корисничко име кликнете на Предупредување за повлекување : Само повлечете директно во вашиот паричник Ethereum, а не во други централи. Повлекувањето на други берзи може да резултира со губење на вашите средства. Кликнете на копчето Уреди за да регистрирате нова ETH адреса за повлекување, ќе се појави скокачки прозорец, кликнете на Креирај нова ETH адреса Внесете ја вашата адреса за повлекување , јас ќе користам ETH паричник во MyEtherWallet. во полето Име на адресата што ќе именувам во MyEtherWallet Кликнете на копчето Креирај нова адреса Затворете го скокачкиот прозорец и сега сте подготвени да одите - префрлете го ETH надвор од Deribit Внесете го износот на ETH што сакате да го повлечете и кликнете на копчето Повлечете Сега е добро време да го проверите вашето сандаче за е-пошта за линк за потврда за повлекување од Deribit Потврди од е-пошта. Беше потребно помалку од една минута за да стигнат средствата на MyEtherWallet.com
Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit

Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit

Како да отворите сметка и да се повлечете на Deribit

Како да отворите сметка и да се повлечете на DeribitПовлечете Bitcoin

Чекорите за повлекување на Bitcoin од платформата Deribit се исти како и при повлекување на ETH. Освен што треба да ја внесете вашата биткоин адреса наместо ethereum.

Моето повлекување се чека. Можете ли да го забрзате?

Во последно време мрежата на Биткоин е многу зафатена и многу трансакции чекаат во мемпулот да бидат обработени од рударите. Не можеме да влијаеме на мрежата на Bitcoin и затоа не можеме да ги забрзаме трансакциите. Исто така, не можеме да ги обработиме повлекувањата со „двојно трошење“ за да се обработат со поголема такса за повлекување. Ако сакате вашата трансакција да се забрза, ве молиме обидете се со забрзувачот на трансакциите BTC.com.

Thank you for rating.