Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit


Si të regjistroni një llogari Deribit në ueb【PC】

1. Vizitoni deribit.com dhe klikoni "Nuk keni një llogari?" ose shkoni direkt në faqen e regjistrimit: https://www.deribit.com/register
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
2. Në faqen e regjistrimit, regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të emailit:

a. Futni "adresën e emailit" , "Emrin e përdoruesit" dhe shtoni një "Fjalëkalim" të fortë.

b. Zgjidhni "Vendi i vendbanimit".

c. Shënoni kutinë nëse keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Deribit.

d. Pastaj, klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
Një email verifikimi dërgohet në adresën tuaj të emailit. Filloni duke klikuar lidhjen brenda!
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
Një llogari e Deribit është krijuar me sukses.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit

Si të regjistroni një llogari Deribit në ueb【Mobile】

1. Vizitoni deribit.com dhe klikoni "Nuk keni një llogari?" ose shkoni direkt në faqen e regjistrimit: https://www.deribit.com/register
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
2. Në faqen e regjistrimit, regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të emailit:

a. Futni "adresën e emailit" , "Emrin e përdoruesit" dhe shtoni një "Fjalëkalim" të fortë.

b. Zgjidhni "Vendi i vendbanimit".

c. Shënoni kutinë nëse keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Deribit.

d. Pastaj, klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
Një email verifikimi dërgohet në adresën tuaj të emailit. Filloni duke klikuar lidhjen brenda!
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
Një llogari e Deribit është krijuar me sukses.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit


Si të shkarkoni Deribit APP?

1. Vizitoni deribit.com dhe do të gjeni "Shkarko" në fund të majtë të faqes, ose mund të vizitoni faqen tonë të shkarkimit.


Bazuar në sistemin e funksionimit të telefonit tuaj celular, mund të zgjidhni " Shkarkim Android " ose " Shkarkim iOS ".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
2. Shtypni GET për ta shkarkuar.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
3. Shtypni Open për të hapur aplikacionin tuaj Deribit për të filluar.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në Deribit


A ka një funksionalitet të llogarisë demo për fillestarët që të provojnë shkëmbimin?

Sigurisht. Mund të shkoni te https://test.deribit.com . Krijoni një llogari të re atje dhe provoni atë që ju pëlqen.

Thank you for rating.