Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit

Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit


Како да регистрирате сметка на Deribit на веб【PC】

1. Посетете го deribit.com и кликнете „Немате сметка?“ или одете директно на страницата за регистрација: https://www.deribit.com/register
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
2. На страницата за регистрација, пријавете се користејќи ја вашата адреса за е-пошта:

a. Внесете ја вашата „адреса за е-пошта“ , „Корисничко име“ и додајте силна „Лозинка“.

б. Изберете "Земја на живеење".

в. Штиклирајте го полето ако сте ги прочитале и сте се согласиле со Условите за користење и Политиката за приватност на Deribit.

г. Потоа, кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
Е-пошта за потврда е испратена на вашата адреса за е-пошта. Започнете со кликнување на врската внатре!
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
Сметката на Deribit е успешно креирана.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit

Како да регистрирате сметка на Deribit на веб【Мобилен】

1. Посетете го deribit.com и кликнете „Немате сметка?“ или одете директно на страницата за регистрација: https://www.deribit.com/register
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
2. На страницата за регистрација, пријавете се користејќи ја вашата адреса за е-пошта:

a. Внесете ја вашата „адреса за е-пошта“ , „Корисничко име“ и додајте силна „Лозинка“.

б. Изберете "Земја на живеење".

в. Штиклирајте го полето ако сте ги прочитале и сте се согласиле со Условите за користење и Политиката за приватност на Deribit.

г. Потоа, кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
Е-пошта за потврда е испратена на вашата адреса за е-пошта. Започнете со кликнување на врската внатре!
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
Сметката на Deribit е успешно креирана.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit


Како да преземете Deribit APP?

1. Посетете го deribit.com и ќе најдете „Преземи“ долу лево на страницата или можете да ја посетите нашата страница за преземање.


Врз основа на оперативниот систем на вашиот мобилен телефон, можете да изберете „ Преземи со Android “ или „ Преземи со iOS “.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
2. Притиснете GET за да го преземете.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
3. Притиснете Отвори за да ја отворите апликацијата Deribit за да започнете.
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit
Како да отворите трговска сметка и да се регистрирате на Deribit


Дали има функционалност за демо сметка за почетниците да ја испробаат размената?

Секако. Можете да отидете на https://test.deribit.com . Направете нова сметка таму и тестирајте што ви се допаѓа.

Thank you for rating.